Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Tűfilc készlet UNI Pin elegant tones 5 db/készlet

Uni
3.439,67 Ft
Menny.:készlet

Tűfilc készlet UNI Pin elegant tones 5 db/készlet szállítási információk

Egységár: 687,93 Ft/darab
Cikkszám: 07.02916
Gyártó cikkszám: 2UPIN795
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 35
Nem értékelt
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
25 000 Ft feletti rendeléseknél
TÖBBFÉLE FIZETÉS
Bankkártya, utalás, utánvét
FOTOLAND KLUBKÁRTYA
Pontokkal díjazzuk hűséged
3.439,67 Ft
Menny.:készlet

Leírás és Paraméterek

Tűfilc készlet UNI Pin elegant tones 5 db/készlet - Fotoland fotó és irodaszer webáruház - Rendelj raktárról, 3.439,67 Ft-os áron. Gyors kiszállítás.

Az uni-ball PIN egy kiváló művésztoll. A rajzmarkerek fakulásálló Super Ink tintát tartalmaznak, így alkotásaid tartósak lesznek. A finom hegyű toll tömör pigmentű tintavonalat hoz létre, amely tiszta és precíz. A tinta vízálló is, ezért a tollakat akvarellel is használhatod, mert a tinta nem kenődik el, ha nedves lesz. Ez az 5 darabos toll csomag mindent tartalmaz, amire szükséged van az elegáns tónusú műalkotásokhoz. A hűvös árnyalatú világosszürke tollak tökéletesek a könnyed vonásokhoz és ékezetekhez. A sötétszürke szénszerű árnyalatai lehetővé teszik, hogy hangulatidéző műalkotásokat hozz létre, és kiválóan alkalmasak mélység és textúra hozzáadására. A PIN fekete ecset hegye lehetővé teszi a kifejező ecsetrajzolási technikák elsajátítását. Minden tollhegy kiválóan használható árnyékoláshoz, pontozva árnyékoláshoz, rétegezéshez és keresztsraffozáshoz. A rajzmarkerek különböző tónusúak: világos-, sötétszürke és fekete Az ecset hegye kemény, és alkalmazkodik a nyomáshoz vagy a rajzolás szögéhez 5 db fekete, finom hegyű tollat tartalmaz, biológiailag teljesen lebomló csomagolásban

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!