Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Blog

Faber-Castell: A Műszaki Írószeripar Ikonja

Faber-Castell: A Műszaki Írószeripar Ikonja

Faber-Castell: A Műszaki Írószeripar Ikonja

 

Az írószer és műszaki rajzeszközök világában kevés vállalat mondhatja el magáról, hogy több, mint három évszázados múlttal rendelkezik. A németországi székhelyű Faber-Castell cég azon kevesek közé tartozik, akik hosszú múlttal büszkélkedhetnek az írószeriparban. Ebben a blog bejegyzésben részletesebben bemutatjuk a Faber-Castell cég történetét, műszaki vívmányait, termék választékát és legújabb, kiemelkedő termékeit.

A Duracell az egyik legismertebb elemgyártó cég a világon

A Duracell az egyik legismertebb elemgyártó cég a világon

Duracell elemek - A Tartósság és Teljesítmény Megtestesítői

Az elektromos energia hordozása és tárolása évszázadok óta meghatározó szerepet tölt be mindennapi életünkben. A modern technológia fejlődésével pedig egyre nagyobb igény merült fel olyan megbízható és tartós energiaforrásokra, amelyek hosszú távon is biztosítják az eszközeink zavartalan működését. Ebben a tekintetben a Duracell neve régóta az egyik legmegbízhatóbb és elismertebb márka a piacon.

                        
105 nyári bakancslista tipp gyerekeknek, kamaszoknak és felnőtteknek

105 nyári bakancslista tipp gyerekeknek, kamaszoknak és felnőtteknek

Van valami a nyárban, ami miatt az ember úgy érzi, hogy minden idejét a szabadban kell töltenie. Azonban, ha lecseng a nyaralás, a fennmaradó időben is kell valami közös szórakozás. Ilyenkor szokás összeállítani egy szuper nyári bakancslistát.

Az alábbiakban igyekeztünk olyan, gyerekeknek, tiniknek és felnőtteknek szóló listát összeállítani, amiben költséghatékony ötletek is szerepelnek, mégis remek szórakozást nyújtanak.

De ne is szaporítsuk a szavakat, nézzük meg a gyermekeknek szóló, nyári bakancslista ötleteket.

Kreatív ötletek, hogy a gyermek ne unatkozzon nyáron

Kreatív ötletek, hogy a gyermek ne unatkozzon nyáron

Ha 5-10 év közötti gyermeked van, biztosan te is sokat hallod azt, hogy "unatkozom". Ilyenkor minden szülő fejében vadul elkezdenek forogni azok a bizonyos fogaskerekek, hogy valahogy lekösse a gyermeke figyelmét, de egy idő után már nincs semmi új, amit ki tudna találni.

Ha te is ezzel a nyári kiégéssel küzdesz, akkor jól jöhetnek az alábbi tippjeink. Nézzük tehát mit tegyél, hogy a gyermek ne unatkozzon nyáron!

Ezekkel az irodai eszközökkel teheted hatékonyabbá az irodádat

Ezekkel az irodai eszközökkel teheted hatékonyabbá az irodádat

Az idő pénz – tartja a mondás – ez pedig hatványozottan igaz akkor, ha kisvállalkozást működtetsz vagy épp most indultatok. A hatékonyságot pedig sok esetben az apróbb dolgok összessége adja, azok amikre elsőre talán nem is gondolnál. 

Ezután lehet csak felépíteni az egyes folyamatokat, amelyekkel eredményeket lehet elérni, azonban ehhez szükségesek a fent is említett alapok. De melyek ezek? Milyen irodaszerekkel lehet hatékonyabbá tenni a munkahelyedet? 

Ezeket mutatjuk most be a cikkben részletesen.

Ezekre az irodaszerekre lesz szükséged a home office alatt

Ezekre az irodaszerekre lesz szükséged a home office alatt

Részben a járvány miatt, részben a költséghatékonyságból kifolyólag, de szerencsére egyre több cég engedi, hogy a dolgozók heti 1-2 napot, vagy akár teljes mértékben otthonról dolgozzanak.
Épp ezért be kell rendezned egy otthoni irodát, hogy a munka zavartalanul tovább folyhasson. Fontos, hogy a lakásodban is legyen egy dolgozószobád, vagy egy sarok, ami irodaként funkcionál, hogy teljes mértékben a munkádra tudj koncentrálni.

De mik azok az irodaszerek, amelyekre egy home officeban dolgozónak szüksége lehet? Ezeket gyűjtöttük most össze neked a cikkben.