Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Klubkártya

 

Fotoland Klubkártya

 

Milyen előnyöket jelent neked a Fotoland Klubkártya program: 

 

  • A Fotoland Klubkártyával okosan vásárolhatsz és folyamatosan gyűjtheted a hűségpontokat.
  • Webáruházunkban történő vásárlásodnál 100 Forintonként 1 hűségpontot írunk jóvá.
  • Üzleteinkben történő személyes vásárlásodnál 100 Forintonként 2 hűségpontot írunk jóvá.
  • A pontok beváltásánál 1 pont 1 Ft kedvezményre jogosít.
  • Klubkártya pontjaid alakulását webáruházunkban mindig figyelemmel tudod kísérni.

 

A Fotoland Klubkártya használatának általános feltételei:

 

1. Részvételi feltételek:

A Klubkártya programban történő részvétel feltétele a FOTOLAND webáruházban történő regisztráció! A Klubkártyára vonatkozóan az alábbiakban ismertetett szabályokat mindkét fél magára nézve kötelezően elfogadja.

 

2. A Klubkártya:

A Klubkártyát üzleteinkben személyesen tudod átvenni. A Klubkártya személyre szóló és át nem ruházható. Tartalmazza tulajdonosának nevét és a kártya számát. A Klubkártya nem fizetőeszköz, kizárólag a hűségpontok gyűjtésére használható.

 

3. Kedvezmények vásárláskor:

1. Webáruházunkban történő vásárlásnál, a fizetés előtt a kosárban lehet beváltani a hűségpontokat. Minden vásárláskor 100 Forintonként 1 pontot írunk jóvá a kártyára. 

2. Üzletinkben történő vásárlások alkalmával fizetés előtt, a Klubkártyát felmutatva annak tulajdonosa pontokat gyűjthet valamennyi FOTOLAND üzletben. Ezek a pontok a boltokban a vásárlási érték szerint kerülnek jóváírásra. Minden vásárláskor 100 Forintonként 2 pontot írunk fel a kártyára. A pontok beváltásánál 1 pont 1 Ft kedvezményre jogosít fel.

A megszerzett pontok másra át nem ruházhatók, és készpénzre be nem válthatók. A pontok felírása után webáruházunkban automatikusan levásárolhatók a pontok. A  beváltásakor a számla max. 50%-áig vonhatóak le a pontok. A törzsvásárlói pontok semmilyen esetben sem válthatóak át készpénzre. A törzsvásárlói kártya nem jár semmiféle vásárlási kötelezettséggel vagy megkötéssel. A megszerzett pontok 1 évig (365 nap) válthatóak be. Tulajdonosa bármikor felhasználhatja a FOTOLAND üzletek által kínált termékekre, szolgáltatásokra. A változtatás jogát fenntartjuk.

 

4. A törzsvásárlói kártya elvesztése:

A kártya elvesztése vagy ellopása esetén, a tulajdonosnak egy újabb kártyát kell igényelnie. Az új kártya lehetővé teszi az előző kártyával megszerzett és még fel nem használt pontok további felhasználását.

 

5. Felmondás:

A kártya tulajdonosa jelen megállapodást bármikor felmondhatja. Ehhez elegendő, ha visszaszolgáltatja törzsvásárlói kártyáját. Ebben az esetben az addig összegyűjtött pontok a felmondás időpontjában elvesznek, és semmilyen kártalanításra nem jogosítanak.

 

6. A jelen kereskedelmi feltételek módosítása:

A FOTOLAND fenntartja magának a jogot az általános kereskedelmi feltételek időszakos vagy végleges módosítására. Az általános kereskedelmi feltételek módosítása (mely akár a törzsvásárlói kártya megszüntetését is jelentheti), semmilyen egyéb jogot nem ad a kártyatulajdonosnak, csupán a kártya visszaszolgáltatása mellett a szerződés felmondásának jogát.

 

7. Adatvédelem:

A kártya tulajdonosa tudomásul veszi és hozzájárulását adja, hogy a FOTOLAND törzsvásárlói programban való részvétele során megadott adatait, valamint a vásárlási szokásaira vonatkozó információkat, a webáruházunkban elfogadott ASZF szabályozza. Az adatvédelemről szóló mindenkor hatályos magyar jogszabályok szerint a FOTOLAND közvetlen üzleti ajánlatai és egyéb marketing tevékeny­ség során felhasználja.

 

8. Alkalmazott jog:

Illetékes bíróság: a jelen szerződésből eredő jogok és kötelezettségek a magyar jog alá tartoznak. Az eljárás helye a Pesti Központi Kerületi bíróság. A fentiekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó rendelkezései irányadóak.

 

9. Tulajdoni jog:

A FOTOLAND Klubkártya kizárólagos tulajdonosa: Office & Foto-Land Kft.