Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Notebook állvány KENSINGTON SmartFit Easy Riser Go állítható ergonómiai 17" laptokoknak szürke

Kensington
14.146,02 Ft
Menny.:darab

Notebook állvány KENSINGTON SmartFit Easy Riser Go állítható ergonómiai 17" laptokoknak szürke szállítási információk

Cikkszám: 24.00385
Gyártó cikkszám: K50420EU
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 142
Nem értékelt
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
25 000 Ft feletti rendeléseknél
TÖBBFÉLE FIZETÉS
Bankkártya, utalás, utánvét
FOTOLAND KLUBKÁRTYA
Pontokkal díjazzuk hűséged
14.146,02 Ft
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

Notebook állvány KENSINGTON SmartFit Easy Riser Go állítható ergonómiai 17" laptokoknak szürke - Fotoland fotó és irodaszer webáruház - Rendelj raktárról, 14.146,02 Ft-os áron. Gyors kiszállítás.

A Kensington® SmartFit® Easy Riser ™ Go ergonomikus laptopmagasító hatékonyan egyesíti a laptopállványok ergonómiai és technológiai előnyeit. Az állítható magasságnak és dőlésszögnek köszönhetően hozzájárul a testtartás javításához, a szemek megerőltetésének megakadályozásához, valamint a nyaki és a vállizmok tehermentesítéséhez, egyúttal gondoskodik a laptop megfelelő szellőzéséről is. A csúszásgátló párnák megakadályozzák az állvány elmozdulását, míg a párnázott betétek biztonságos illeszkedést biztosítanak a készülék számára. Az összecsukható kialakításnak köszönhetően akár egy táskában is elfér. Külső billentyűzettel és egérrel használható (külön megvásárolható).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!