Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Szkennelés

 

Dokumentum szkennelés

 

A dokumentum szkennelés mind két üzletünkben elérhető szolgáltatás.

A dokumentumok elektronikus tárolása a modern korunkban minden területen elengedhetetlen. 

Akár magánemberként, akár vállalkozóként nagyon fontos, hogy képesek legyünk a papír alapú dokumentumainkat elektronikus formában elmenteni.
A mostani szkennerek elérhetővé teszik, hogy a papír alapú dokumentumok szkennelését sokfajta fájltípusba elmentsük, például PDF, JPG, PNG, TIFF formátumba.
Az így beszkennelt dokumentumokat ezután könnyedén tudjuk továbbítani, akár e-mailban, USB-n, vagy bármelyik fájl küldő alkalmazással.
Ha szeretné papír alapú dokumentumait szkenneltetni és digitális formában megőrizni, akkor vegye fel üzleteinkkel a kapcsolatot.

 

 

Skennelés jellemzői:

A/4 méretű szkennelés színesben és fekete-fehérben 
PDF, JPG, PNG, TIFF fájl formátumban tudjuk menteni a szkennelt anyagot
150dpi - 600 dpi felbontásig szkennelünk

 

A beszkennelt dokumentumokat mentés után a vásárló igénye szerint vagy elküldjük e-mailban vagy pedig elmentjük USB adathordozóra.