Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Archiváló konténer iratrendezőnek ESSELTE 525x338x306mm előre nyíló tetővel fehér

Esselte
4.325,92 Ft
Menny.:darab

Archiváló konténer iratrendezőnek ESSELTE 525x338x306mm előre nyíló tetővel fehér szállítási információk

Cikkszám: 02.00105
Gyártó cikkszám: 10964
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 44
Nem értékelt
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
25 000 Ft feletti rendeléseknél
TÖBBFÉLE FIZETÉS
Bankkártya, utalás, utánvét
FOTOLAND KLUBKÁRTYA
Pontokkal díjazzuk hűséged
4.325,92 Ft
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

Archiváló konténer iratrendezőnek ESSELTE 525x338x306mm előre nyíló tetővel fehér - Fotoland fotó és irodaszer webáruház - Rendelj raktárról, 4.325,92 Ft-os áron. Gyors kiszállítás.

A kiváló minőségű Esselte Standard dobozok már több, mint 25 éve állnak a felhasználók szolgálatában. Az Esselte dobozokba és konténerekbe évente több millió dokumentumot archiválnak le a közintézmények és magánvállalatok egyaránt.

Ideális dokumentumok iratrendezőben történő archiválásához. Az előre nyíló tető lehetővé teszi az iratrendezők elérését a konténer polcról történő leemelése nélkül is.

6 db 75/80 mm széles iratrendező vagy iratpapucs archiválásához. Az azonos típusú dobozok egymásra helyezhetők, a doboz szélén található speciális fülek megakadályozzák a dobozok elmozdulását.

Stabil és egymásra helyezhető kivitel a megerősített oldalfalaknak köszönhetően. Könnyen összeállítható, összeállítási útmutató a dobozokon.

100%-ban újrahasznosított és 100%-ban újrahasznosítható karton alapanyag, FSC® minősített.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!