Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Prezentációs távirányító KENSINGTON piros lézer vezeték nélküli

Kensington
35.306,18 Ft
Menny.:darab

Prezentációs távirányító KENSINGTON piros lézer vezeték nélküli szállítási információk

Cikkszám: 08.00297
Gyártó cikkszám: 33374EU
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 354
Nem értékelt
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
25 000 Ft feletti rendeléseknél
TÖBBFÉLE FIZETÉS
Bankkártya, utalás, utánvét
FOTOLAND KLUBKÁRTYA
Pontokkal díjazzuk hűséged
35.306,18 Ft
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

Prezentációs távirányító KENSINGTON piros lézer vezeték nélküli - Fotoland fotó és irodaszer webáruház - Rendelj raktárról, 35.306,18 Ft-os áron. Gyors kiszállítás.

A rendkívül megbízható 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolatot biztosító, intuitív gombkiosztású Kensington vezeték nélküli prezenter lehetővé teszi, hogy a legfontosabbra összpontosíts – a prezentáció hatásosságára. A 4 gombos elrendezésnek köszönhetően könnyedén lépkedhetsz előre-hátra a PowerPoint® vagy Keynote® diák között, sötétítheted el a képernyőt vagy emelhetsz ki fontos tartalmakat a piros lézerrel a kivetítőn. A vezeték nélküli vevőegység kényelmesen tárolható a távirányítóban, és mivel egyedi párosítással rendelkezik, nem kell aggódnod az eszköz interferencia miatt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!