Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Arcmaszk egyszer használatos FFP2/KN95 fehér felnőtt méret 1 db-os

-
697,23 Ft
Menny.:darab

Arcmaszk egyszer használatos FFP2/KN95 fehér felnőtt méret 1 db-os szállítási információk

Cikkszám: 21.00651
Gyártó cikkszám: KN95-1
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 7
Nem értékelt
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
25 000 Ft feletti rendeléseknél
TÖBBFÉLE FIZETÉS
Bankkártya, utalás, utánvét
FOTOLAND KLUBKÁRTYA
Pontokkal díjazzuk hűséged
697,23 Ft
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

Arcmaszk egyszer használatos FFP2/KN95 fehér felnőtt méret 1 db-os - Fotoland fotó és irodaszer webáruház - Rendelj raktárról, 697,23 Ft-os áron. Gyors kiszállítás.

A légzésvédő arcmaszkok sokkal szorosabban illeszkednek az arcra, kétirányú védelemmel vannak ellátva. Fokozott védelem az archoz simuló kialakításnak köszönhetően. 5 rétegű védelem Vírusblokkoló hatású szűrőréteg CE Tanúsítvány, > 95% szűrési hatékonyság Szűrik a belélegzett levegőt, így helyes használat esetén óvják a viselőt is. Kevésbé nedvesednek át, így tovább használhatók, mint a hagyományos szájmaszkok. A légzésvédő arcmaszkok a normál szájmaszkokkal szemben már rendelkeznek biztonsági osztályzással. Európában ez az FFP2, míg Amerikában az N95, Kínában KN95-ös maszk, mely 95%-ot képes szűrni! Ez azt mutatja meg, hogy az adott maszk mekkora mértékben képes megszűrni a 0,3 mikronnál nagyobb részecskéket. A KN95(FFP2) arcmaszk pillanatok alatt, egyszerűen felvehető, hosszabb távon is kényelmesen hordható eszköz. A maszk helyes használat esetén többször is felhasználható. A benne levő szűrőrétegek megakadályozzák a kórokozók belélegzését. Emellett a továbbfertőzést is képes meggátolni, nagymértékben csökkentve a vírus terjedését. Amennyiben a maszk megsérül, koszolódik, vagy bármely más okból jelentősen változik légáteresztő képessége alkalmazás közben, hagyja el a szennyezett területet és cserélje le a maszkot egy újra. Légzési nehézséggel vagy veleszületett szívrendellenességgel rendelkezők fokozott óvatossággal használják. Felnőttek számára gyártott termék, 10 évesnél fiatalabb gyermekek nem használhatják. A használt maszkokat a környezetvédelmi osztály követelményeinek megfelelően kell megsemmisíteni. A terméket nem szabad égetni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!