Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Illóolaj AROMAX Fodormentaolaj 10ml

AROMAX
2.184,65 Ft
Menny.:darab

Illóolaj AROMAX Fodormentaolaj 10ml szállítási információk

Egységár: 218,47 Ft/ml
Cikkszám: 12.01338
Gyártó cikkszám: KTILL056
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 22
Nem értékelt
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
25 000 Ft feletti rendeléseknél
TÖBBFÉLE FIZETÉS
Bankkártya, utalás, utánvét
FOTOLAND KLUBKÁRTYA
Pontokkal díjazzuk hűséged
2.184,65 Ft
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

Illóolaj AROMAX Fodormentaolaj 10ml - Fotoland fotó és irodaszer webáruház - Rendelj raktárról, 2.184,65 Ft-os áron. Gyors kiszállítás.

A Fodormentaolajról bővebben

 

Javasolt alkalmazás

Légfrissítésre, arcgőzöléshez zsíros, pattanásos bőrre, reggeli frissítő zuhanyozáshoz, mellápoló masszázsolaj készítéséhez.  

Elterjedés, termesztés, előállítás

A fodormenta a borsosmentához hasonló évelő növény, szárai és levelei azonban a borsosmentáéval ellentétben nem antociánosak (nem ibolyás színűek), hanem többnyire sötétzöldek. A virágzó föld feletti részeiből vízgőzdesztillációval előállított illóolaja színtelen, halványsárga vagy olivazöld színű, illata fűszeres-gyógynövényes, mentákra jellemző.  

Összetétel, minőség

Az olaj legfontosabb alkotórésze a konyhakömény terméseinek ízéért is felelős karvon (50-65%), ami mellett jelentősebb mennyiségben (5-25%) a limonén fordul elő.  

Felhasználás

A fodormenta olaja antimikrobiális, görcsoldó, szélhajtó, epehajtó, nyákoldó, féreghajtó és külsőleg alkalmazva zsíroldó hatású. Az illóolaj elsősorban emésztésjavító és szájápolókészítmények összetevőjeként, de cellulit elleni készítmények egyik hatóanyagaként is alkalmazható. A kozmetikai iparban szappanok és kölnik illatösszetevőjeként hasznosítják. Az illóolaj nem toxikus, nem irritáló, nem bőrérzékenyítő és nem fototoxikus.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!