Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Billentyűzet vezetékes LOGITECH K120 HUN USB OEM fekete

Logitech
5.924,91 Ft
Menny.:darab

Billentyűzet vezetékes LOGITECH K120 HUN USB OEM fekete szállítási információk

Cikkszám: 11.00233
Gyártó cikkszám: 920-002640
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 60
Nem értékelt
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
25 000 Ft feletti rendeléseknél
TÖBBFÉLE FIZETÉS
Bankkártya, utalás, utánvét
FOTOLAND KLUBKÁRTYA
Pontokkal díjazzuk hűséged
5.924,91 Ft
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

Billentyűzet vezetékes LOGITECH K120 HUN USB OEM fekete - Fotoland fotó és irodaszer webáruház - Rendelj raktárról, 5.924,91 Ft-os áron. Gyors kiszállítás.

MEGBÍZHATÓ EGYSZERŰSÉG A feladatok egyszerűen elvégezhetők. Emiatt jelent megfelelő választást ez a teljes méretű billentyűzet. Egy számbillentyűzettel felszerelt megbízható és strapabíró partner könnyen használható kivitelben, amely már közvetlenül a kicsomagolás után működik. Egyszerűen csatlakoztassa ezt a vezetékes billentyűzetet USB-n keresztül, és lásson hozzá. KÉNYELMES ÉS TELJES MÉRETŰ Ezzel az integrált számbillentyűzetet tartalmazó, teljes méretű billentyűzettel gyerekjáték az adatbevitel, a számítások elvégzése és a navigálás. Az ívelt szóközbillentyű a könnyen olvasható billentyűkkel kényelmes és ismerős gépelési élményt nyújt. EGYSZERŰ CSATLAKOZTATÁS ÉS HASZNÁLAT A billentyűzet a kicsomagolása után nyomban használatra kész. Egyszerűen dugja be az USB-portba, és már készen is áll a használatra. Nincs letöltés, nincs beállítás, nincs vesződség. STRAPABÍRÓ ÉS CSEPPÁLLÓ Ez a billentyűzet cseppálló kialakításával, strapabíró billentyűivel és állítható magasságú, erős, dönthető lábaival tartós használatra készült. FOLYAMATOS HASZNÁLATHOZ KÉSZÜLT A K120 ugyanazon magas minőségi és megbízhatósági szabványok használatával készült, amelyeknek köszönhetően a Logitech az egerek és billentyűzetek terén 1. számú globális vezető szerepre tett szert. A KEDVELT GÉPELÉSI ÉRZÉS Ez a stabil billentyűzet a mély kialakítású billentyűivel és a rugalmas, gyors visszaugrással ismerős gépelési érzést nyújt. ÚJRAHASZNOSÍTOTT MŰANYAGOK FELHASZNÁLÁSÁVAL KÉSZÜLT A K120 műanyag alkatrészei 51%-ban tanúsított újrahasznosított műanyagból készültek –, hogy második életet adjanak az életük végét elért, régi fogyasztói elektronikai eszközökből származó műanyagoknak, és segítsenek csökkenteni a gyártás karbonlábnyomát. Fizikai paraméterek: Méret: 155 x 450 x 23,5 mm Tömeg: 550 g Kábelhossz: 150 cm Rendszerkövetelmények: Windows® 7, 8, 10 vagy újabb Szabad USB-port Műszaki adatok: Cseppálló kialakítás 3Korlátozott körülmények között tesztelve (legfeljebb 60 milliliter folyadékot ráöntve). Ne merítse a billentyűzetet folyadékba. 10 billentyűs számbillentyűzet Caps Lock jelzőfény NumLock jelzőfény Akár 10 millió billentyűleütés (a NumLock billentyűt kivéve) Billentyűtípus: Mély kialakítás Fekete műanyag: 51% fogyasztóktól származó, újrahasznosított anyag

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!