Barion Pixel

A cookie beállítások kezelése

Oldalunk és partnereink az oldal működéséhez, a teljesítmény optimalizálásához, valamint a funkciók fejlesztése vagy személyre szabása és a releváns hirdetések biztosítása érdekében cookie -kat használ. Beállításait bármikor módosíthatja, ha a webhely minden oldalának alján elérhető "BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA" linkre kattint.

Etikett LEITZ folyamatos 61mm x 22m

LEITZ

Etikett LEITZ folyamatos 61mm x 22m szállítási információk

Cikkszám: 01.03479
Gyártó cikkszám: 70040001
Elérhetőség: Készletről rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 146
Nem értékelt
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
25 000 Ft feletti rendeléseknél
TÖBBFÉLE FIZETÉS
Bankkártya, utalás, utánvét
FOTOLAND KLUBKÁRTYA
Pontokkal díjazzuk hűséged

Leírás és Paraméterek

Etikett LEITZ folyamatos 61mm x 22m - Fotoland fotó és irodaszer webáruház - Rendelj raktárról, 14.555,06 Ft-os áron. Gyors kiszállítás.

Széles gerincű iratrendezőkre és egyéb feliratozási igényekhez. Intelligens címketekercs permanens ragasztóval. Papír alapanyag. Akár egyetlen címkét is készíthetünk anélkül, hogy egy egész oldal címkét elpazarolnánk. Az intelligens patron rendszer jelzi a készülékbe helyezett címke típusát és a rendelkezésre álló címkék számát. Könnyen cserélhető patron. Újrahasznosított papírból készült patron. Széles, max. 61 mm széles gerinccímkék készítéséhez. A címkére függőlegesen és vízszintesen is nyomtathatunk. Permanens ragasztó, papír alapanyag, 22 m-es hosszúság. Könnyen lehúzható címkék.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!